ДОБРО - Десни Обединени Българи за Развито Общество

петък, 20 юни 2014 г.

КТБ, Оманския султан, ДС и още нещо

Според мен не е случайно, че Цв. Василев купи Креди Агрикол преди няколко дена.Там ще прехвърли мангизите си от този потъващ кораб.
Интересно кой има влогове в най-голям обем в КТБ. На бас, че това са лица, свързани с руската мафия, които сега си теглят влоговете, както и познай кой друг: БГ държавни предприятия като Булгартабак и самата БГ държава. Твърдя, че парите на такива акули там са много повече от парите на редови дребни и средни вложители.
Освен това, Цв. Василев, вече сигурно е раздал кредити за милиарди на "който трябва" и спокойно може вече да фалира. А "който трябва" ще пренасочи новопридобитите пари в Креди Агрикол България.
И тази финансова схема напълно оправдава имитацията на конфликт между Пеевски и него: уж се карат и Пеевски е виновен за фалита, а той реално си точи банката.
http://www.faktor.bg/ikonomika/biznes/22989-iskrov-postavi-pod-spetzialen-nadzor-bankata-na-tzvetan-vasilev.html

Т.нар. "Омански фонд"...

 Той притежава 30% от КТБ. Има интересни връзки с ДПС.
http://www.eurochicago.com/2011/06/za-omanskiya-darzhaven-rezerven-fond-kooperativna-targovska-banka-i-imperiyata-na-krastevapeevski/
Вероятно е интересно да се отбележи, че през 2005 г. почетен консул на Оман в България става Стоян Денчев – бивш депутат на ДПС и бивш вицепрезидент на “Мултигруп”.
Стоян Денчев, професор, доктор на икономическите науки, е ректор на Университета по библиотекознание и информационни технологии в София. Бивш главен секретар на Министерския съвет на Република България в правителството на Любен Беров.
Завършва специалност "Основи на кибернетиката и теория на управлението" в Математическия факултет на Софийския университет "Св. Кл. Охридски" през 1978 г. От 1978 до 1986 г. работи в Централния машиностроителен институт. От 1986 до 1988 г. е директор по научните въпроси в Информационния център за трансфер на технологии "Информа", София, а през 1988 - 1989 е заместник-генерален директор на "Информа". Последователно става кандидат на техническите науки, доцент, гост-доцент в университета в Бъркли, Калифорния, доктор на науките, професор.
Съветник в правителството на Димитър Попов през 1991 г. Началник на отдел при първото правителство на СДС на Филип Димитров (1991 - 1992), специалист по структурната реформа. Главен секретар в правителството на Любен Беров през 1993 -1994 г. Посланик във Финландия през 1994 г. Депутат в 37-ото народно събрание, избран с листата на ДПС. Заместник-председател на парламентарната група на ДПС; през 1995 - 1997 г. е заместник-председател на парламентарната Комисия по външна политика. До юни 1998 г. е политически секретар на Обединението за национално спасение, което напуска, като става вицепрезидент на Мултигруп.
От 2002 г. е ректор на Колежа по библиотекознание и информационни технологии, от 2010 г. е ректор на същия колеж, преименуван в Университет по библиотекознание и информационни технологии. От 2006 г. до 2011 г. е председател, а от 2011 г. - почетен председател на Съюза на народните читалища.
Сътрудник на Държавна сигурност, II главно управление, 1 отдел, 1 отделение, от 8.7.1988 г. до 1990 г.
II главно управление на ДС: контраразузнаване
КАК ВИ СЕ СТРУВА!СЕГА Е ПРОФЕСОР И ВЕЧЕ С ИМА СВОЙ УНИВЕРСИТЕТ,КЪДЕТО РЕКТОР! И....МНОГО ЧЕНГЕТА ТАМ ВЕЧЕ СА ПОЛУЧИЛИ ТИТЛИ?!

Ето и последния "щрих" към рисунката:

В медиите вече излязоха публикации, че руска държавна ВТБ купува КТБ:
http://bulgarski.pogled.info/news/55767/Ruskata-darzhavna-VTB-kupuva-KTB
И кой е представител на руската държавна банка  за България? Т.нар. царски юпита Велчевци, начело с бившия министър Милен Велчев.


Тук нарочно не правя извод, а само нахвърлям връзки. Нека читателят сам да си направи изводите за връзките между султана на Оман, ДПС, ДС, КТБ, нео-съветска държавна банка, царските юпита...
 
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар